Home » Biografii » Biografii: Corina Caragea

Biografii: Corina Caragea

Corina Caragea s-a nascut pe 31 decembrie 1982 la Bucuresti. Inca de mica si-a dorit sa lucreze in media, la terminare liceului s-a orientat spre Facultatea de Jurnalism, alaturi de care a mai urmat si Facultatea de Relatii Publice.

Corina Caragea a aparut pentru prima data pe micile ecrane in anul 2003 ca si dansatoare in grupul de balet al emisiunii “Surprize Surprize” prezentata de Andreea Marin la postul de televiziune TVR1.

Corina a lucrat la televiziunea romana vreme de cateva luni, iar in cadrul aceluiasi an ea s-a angajat la postul de televiziune Realitatea TV unde a cochetat un timp cu stiri sportive. Fiind o femeie foarte frumoasa si in acelasi timp foarte talentata, Corina a primit propunerea de a lucra la postul Pro TV si fara sa stea pe ganduri a acceptat.

Corina s-a integrat repede in echipa Pro Tv unde colegii i-au fost un real sprijin. Despre ascensiunea ei, Corina spunea ca nu se astepta ca lucrurile sa se deruleze atat de rapid si ca e extrem de fericita pentru faptul ca poate imbina pricipalele ei pasiuni, sportul si jurnalismul.

Programul prezentatoarei difera, in functie de jurnalul pe care il prezinta, in timpul liber, Corina iese cu prietenii, se plimba, cu rolele sau fara, merge la cinematograf sau piscina. Este o fire vesela.

Pe scurt despre Corina Caragea:

Nume: Corina Caragea
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 31 decembrie 1982
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1,73cm
Greutate: 50kg
Nationalitate: Romana
Sot: Necasatorita
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Prezentatoare TV
Studii: Facultatea de Jurnalism, Facultatea de Relatii Publice

Corina participa uneori la prezentari de moda, ca si model, evident, a pozat in cateva reviste, a avut chiar un pictorial in FHM, dar a refuzat oferta de a poza in Playboy.

Corina e bruneta, are ochii caprui, inaltimea 1,73 si 55 de kilograme. Nu urmeaza o dieta anume, dar evita excesele de orice fel.

In ceea ce priveste viata privata, Corina este necasatorita, nu are copii. A avut in urma cu cativa ani o relatie cu fotbalistul Cristian Chivu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*