Home » Bacau » Vine vara, bine-mi pare, Motor Bikers Party Bacau 2010 apare!

Vine vara, bine-mi pare, Motor Bikers Party Bacau 2010 apare!

Vine vara, bine-mi pare, nu port ochelari de soare, n-am parale-n buzunare… Cu toate astea, hai la Motor Bikers Party Bacau 2010 !

Chiar daca primaria e mai saraca decat anul trecut, se preconizeaza inca o vara bacauana plina de evenimente. Despre iulie si august stiu deja cate ceva, dar nu zic inca nimic pentru ca sursa mea nu e inca bine “aranjata/plasata”. Cat despre luna iunie, iata primul mare eveniment ce se va desfasura in mod sigur in Bacau:

Clubul Moldavia Bikers organizeaza in perioada 11-13 iunie 2010, impreuna cu Primaria Municipiului Bacau, a 10-a editie a Motor Bikers Party, traditionala intrunire moto anuala de la Insula de Agrement din Bacau.

7 comentarii

  1. 1. se scrie akral necrosis.
    2. parazitii?? kumba? de acum ce urmeaza la anu? hrusca si cleopatra stratan? speak floyd nu am auzit de ei… si trenul de noapte i-am tot vazut in ultimi 3 4 ani incoace. si atat? dintr-o adevarata adunare de rockari si metalisti calare pe motoare s-a ajuns la un concert cu raperi coffeshop-isti? se duce totul naibi. si totusi….kumba si-au gasit astia de la primarie? o sa fie numai copchilaraie pe acolo.

  2. metalfan_90 : Mai asta care este , Mai citeste niste almanahe, Acolo vin numai posesori de 2 roti si V.I.P-uri , Da e vorba de respect cap de guma care esti,nu conteaza ca esti roacher,sau rapper sau etnobotanist esti bine primit , acolo vin pasionati de Cai putere,si urlete in pistoane, Ma scuzati de acest discurs dar mam saturat de asta care nu ne respecta , si ca tot veni vara le urez posesorilor de 2 roti ASFALT USCAT !

  3. da parada moto la ce ora are loc?

  4. vedeti ca,Kumba a fost mutata tot vineri,11 iunie sa cante.nu se stie de ce

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.