Home » Bacau » VIDEO: ID Fest 2011 – Bacau. De ce n-a tras nimeni cortina rosie?

VIDEO: ID Fest 2011 – Bacau. De ce n-a tras nimeni cortina rosie?

Duminica, 10 iulie, de la ora 18, la Teatrul “Bacovia” a fost deschiderea celei de-a 12-a editii a Festivalului national de teatru in limba engleza “ID FEST”.

Ma felicit pentru efortul depus, pe o caldura care te indemna sa lingi inghetata dupa inghetata, nu sa te inghesui cu tinerii shakespearieni intr-o sala de teatru sau sa belesti ochii la fantomatica fatada a cladirii in care isi desfasoara activitatea Teatrul Bacovia.

Spectacolele vor dura pana vineri (sambata, Searching For IDentity si Ceremonie de premiere) si vor fi sustinute de urmatoarele 10 trupe: A.C.T. (Bacău), 9th Sense (Braşov), The Knockers (Suceava), Atelierul de teatru (Botoşani), Hooleelogans (Timişoara), Heavenly Hell (Timişoara), Brainstorming (Bucureşti), Lime Light (Bucureşti), In the Spot (Bacău) şi Nobody’s Group (Bacău).

Anul acesta, Festivalului Naţional de Teatru în Limba Engleză pentru Tineri “The Ingenious Drama Festival” se bucura de prezența indragitei actrițe Coca Bloos, în calitate de președinte de onoare al juriului. Plus criticii Mirela Năstăsache și Daria Dimiu, și un invitat special din Marea Britanie, Olliver Williams.

VIDEO: Teatrul “Bacovia” Bacau, Festivalul national de teatru in limba engleza “ID FEST”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*