Home » Bacau » VIDEO & FOTO: Raliul Moldovei Cotnari Bacau – Clasamente oficiale

VIDEO & FOTO: Raliul Moldovei Cotnari Bacau – Clasamente oficiale

Prin victoria obtinuta la Raliul Moldovei Cotnari Bacau, Francois Delecour si-a asigurat din punct de vedere matematic al doilea titlu consecutiv de campion, cu doua etape ramase de disputat.

Intrecerea rezervata automobilelor cu 2 Roti Motrice a fost dominata de-a lungul celor doua zile ale raliului de echipajul Adrian Raspopa – Catalin Grigoriu, cei doi evoluand in fata propriilor suporteri. Echipajul Bacau Rally Team a castigat 10 din cele 11 probe ale intrecerii iar prin victoria obtinuta mentin suspansul pana la finalul anului pentru titlul de campion al acestei categorii.

In cadrul Cupei Suzuki s-au impus Alexandru Mirea si Dragos Despinoiu, acestia aflandu-se la a treia victorie consecutiva. Ei au fost urmati in clasament de echipajul format din Madalin Radu Arhire – Radu Dumitriu, care s-a clasat pe locul al doilea cat si de Calin Bucur si Alex Ardelean, care au completat podiumul cupei.
La Cupa Dacia, cel mai rapid echipaj a fost format din Raul Badiu si Razvan Hulea. Pe locul al doilea s-au clasat Florinel Tincescu si Iulian Nicolaescu, podiumul fiind completat de Vlad Cosma si Sergiu Itu.
ESD Rally Team s-a impus in clasamentul rezervat echipelor, acestia fiind urmati pe podium de Napoca Rally Academy si Bacau Rally Team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*