Home » Bacau » VIDEO & FOTO: Raliul Moldovei Cotnari Bacau – Clasamente oficiale

VIDEO & FOTO: Raliul Moldovei Cotnari Bacau – Clasamente oficiale

Prin victoria obtinuta la Raliul Moldovei Cotnari Bacau, Francois Delecour si-a asigurat din punct de vedere matematic al doilea titlu consecutiv de campion, cu doua etape ramase de disputat.

Intrecerea rezervata automobilelor cu 2 Roti Motrice a fost dominata de-a lungul celor doua zile ale raliului de echipajul Adrian Raspopa – Catalin Grigoriu, cei doi evoluand in fata propriilor suporteri. Echipajul Bacau Rally Team a castigat 10 din cele 11 probe ale intrecerii iar prin victoria obtinuta mentin suspansul pana la finalul anului pentru titlul de campion al acestei categorii.

In cadrul Cupei Suzuki s-au impus Alexandru Mirea si Dragos Despinoiu, acestia aflandu-se la a treia victorie consecutiva. Ei au fost urmati in clasament de echipajul format din Madalin Radu Arhire – Radu Dumitriu, care s-a clasat pe locul al doilea cat si de Calin Bucur si Alex Ardelean, care au completat podiumul cupei.
La Cupa Dacia, cel mai rapid echipaj a fost format din Raul Badiu si Razvan Hulea. Pe locul al doilea s-au clasat Florinel Tincescu si Iulian Nicolaescu, podiumul fiind completat de Vlad Cosma si Sergiu Itu.
ESD Rally Team s-a impus in clasamentul rezervat echipelor, acestia fiind urmati pe podium de Napoca Rally Academy si Bacau Rally Team.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*