Home » Bacau » Victor Ponta, la Raliul Moldovei Comfert – Bacau 2011 (Foto/Video)

Victor Ponta, la Raliul Moldovei Comfert – Bacau 2011 (Foto/Video)

Pentru liderul PSD Victor Ponta, Raliul Moldovei Comfert 2011 a fost ultimul raliu la care a participat ca şi copilot. Maşina condusă de colegul său de echipă s-a clasat a doua, la capătul acestui raliu.

Ponta a participat din postul de copilot la Campionatul Național de Raliuri, unde s-au întrecut 50 de sportivi. Dacă în urmă cu un an, Ponta nu a reușit să termine cursa deoarece s-a răsturnat cu mașina, acum el ocupat un loc de podium.

„Bine că am terminat, bine pe locul 2 şi rău că o să-mi lipsească la anul, cum o să-mi lipsească multe alte lucruri, dar asta e. E un an special şi o să mă uit mai mult de pe margine”, a spus Ponta.

Polițiștii nu i-au iertat pe participanții la raliu care nu au respectat regulamentul, așa că au împărțit zeci de amenzi și au reținut permisele mai multor concurenți.

Liderul PSD, Victor Ponta, a recunoscut că nici el nu a putut respecta mereu regulile de circulație.

„Sper că poliţiştii n-au fost supăraţi pe noi toţi. Au aplicat câteva amenzi astăzi. Au fost cam răi şi cred că nu sunt obişnuiţi cu ideea de raliu, e prima dată când se întâmplă şi au fost un pic cam stresaţi, ca să nu spun altfel, dar sper să se obişnuiască”, a spus liderul PSD.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.