Home » Bacau » USL Bacău n-a murit! Fostul puşcăriaş Relu Fenechiu, în vizită la primarul Cosmin Necula!

USL Bacău n-a murit! Fostul puşcăriaş Relu Fenechiu, în vizită la primarul Cosmin Necula!

Conform fermapolitica.ro , fostul puşcăriaş Relu Fenechiu (PNL), recent eliberat condiţionat de la Penitenciarul Vaslui, a venit la Primăria Bacău cu BMW-ul pe care, teoretic, s-a pus sechestru pentru recuperarea prejudiciului din dosarul “Transformatorul”. Tot de pe blogul lui Ionut Avram aflăm că primarul Bacăului, pesedistul Cosmin Necula, l-ar fi primit pe celebrul escroc ieşean ca pe un “investitor strategic”!

Statul nu a recuperat nici un leu în cazul Fenechiu. BMW-ul fostului ministru nu a fost confiscat pentru că “nu a fost identificat în trafic” ! 🙂

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a pus sechestru pe mai multe bunuri aparţinând lui Relu Fenechiu care a recunoscut că a luat mită 900.000 de euro în dosarul “Transformatorul”. Terenuri, construcţii sau un BMW X6 se află pe lista bunurilor indisponibilizate.

În acordul de recunoştere a vinovăţiei semnat între Relu Fenechiu şi DNA se detaliază modul realmente mafiot prin care fostul lider liberal reuşea să deturneze sume de bani consistente către firme pe care le agrea şi care, în schimbul “ajutorului”, îl omeneau pe baron cu sume exorbitante de bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*