Home » Bacau » Un bucurestean si un clujean, pe lista tinerilor BACAUANI selectati pentru Ruhr Games 2017

Un bucurestean si un clujean, pe lista tinerilor BACAUANI selectati pentru Ruhr Games 2017

In această vară are loc Ruhr Games 2017, “cel mai mare festival de sport și tineret din Europa”. “Grație” parteneriatului dintre Federația de Tineret și Sport Wesfalia de Nord Rin și Asociația Regională Ruhr pe de o parte, respectiv Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Bacău și Municipiul Bacău pe de altă parte, Bacăul va putea participa cu 100 de tineri: jumătate pe partea de sport, jumătate pe partea de tineret/cultură urbană. Costurile de deplasare urmează a fi suportate de Consiliul Local al municipiului Bacău.

La invitația consilierului local Adrian Gavriliu și a lui Cristi Sava (de la AJF Bacău)“, consilierul local Cristian Ghinghes, Gabriel Postolache (Federația Tinerilor din Bacău) și Vlad Popovici (blogger, fondator Asociația Elevilor din Bacău) s-au ocupat de “promovarea apelului și selecția celor 50 de băcăuani care vor merge în Germania pe partea de tineret/cultură urbană”.

Cei trei “jurați” s-au jurat că “Tot ce trebuie să faceți este să fiți băcăuani, să aveți o vârstă cuprinsă între 14 și 21 de ani (dar acceptăm și excepții izolate) și să ne povestiți de ce credeți că meritați să reprezentați Bacăul la Jocurile Ruhr-ului 2017″. Asadar, atenție: excepțiile erau posibile doar in privința vârstei!

La apelurele publice ale lui Ghinghes, Postolache si Popovici “au răspuns aproape 70 tineri din Bacău”. Observați că nu s-a folosit partea goală a paharului, adică “peste 60”, ci partea plină – “aproape 70”! 🙂

După primirea aplicațiilor online, “jurații” le-au analizat pe fond, au dat note, au adunat punctajul pentru fiecare înscriere în parte și așa au avut lista finală: 22 de fete și 28 de băieți cu vârste cuprinse între 14 și 29 de ani.

Pe lista tinerilor băcăuani selectați pentru Ruhr Games 2017 am găsit așa: un bucureștean, un clujean, un oneștean, 2 bicicliști și 6 “actori” de la I.D. Fest. Incă 2-3 voluntari de la I.D. Fest și aș fi putut titra: Tinerii de la I.D. Fest, in excursie LA Ruhr Games 2017!

Iată și cateva nume extrase de pe Lista tinerilor băcăuani selectați pentru Ruhr Games 2017:
Gratian Pintea – este din Dej, traieste in Cluj-Napoca
Marius Andrei Tudor – este din Focsani, traieste in Bucuresti
Adrian Lăzărescu – este din Dofteana, traieste in Onesti
Alexandru Lupu – In The Spot Bacău
Diana Tudosă – In The Spot Bacău
Vladul Andreiul – mixeaza un fel de muzica, greu de definit genul
Catalin Sustac – e cu I.D. Fest.
Tudor Octav – ceva cu ACT Bacău cauta membri noi
Carina Zaharia – A.C.T. Bacău, I.D. Fest
Dariana Kiriacopulu – ceva cu recrutari I.D. Fest
Edward Ionuț – ceva cu biciclete
Alex George – ceva cu biciclete

Lista completă o puteti găsi aici…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*