Home » Bacau » Ultima DORINŢĂ a lui Dumitru Sechelariu: “Nu vreau să fiu îngenuncheat de un cioban”

Ultima DORINŢĂ a lui Dumitru Sechelariu: “Nu vreau să fiu îngenuncheat de un cioban”

Dumitru Sechelariu a murit sâmbătă dimineaţa, la Viena, iar ultima sa dorinţă a fost legată de fotbal şi Gigi Becali.

Sechelariu i-a transmis lui Daniel Scânteie, preşedintele FCM Bacău, SĂ NU-L IERTE PE GIGI BECALI în litigiul legat de banii prntru transferul lui Eugen Baciu, transmite realitatea.net.

În fotbalul românesc se vorbeşte că Dumitru Sechelariu a pierdut trei dintre cei mai valoroşi jucători de la Bacău în favoarea lui Gigi Becali, la mai multe jocuri de poker. Este vorba despre Dorin Goian, Florin Lovin şi Eugen Baciu.

De la acesta din urmă se trage şi războiul declaraţiilor dintre Sechelariu şi Becali din ultimii ani. În contractul dintre Steaua şi FC Bacău a fost stipulată o clauză prin care roş-albaştrii sunt obligaţi să plătească 800.000 de euro grupării băcăuane dacă jucătorul devine liber de contract, aşa cum s-a întâmplat după şapte ani petrecuţi de acesta la Steaua. Sechelariu s-a adresat instanţelor FRF (care au dat dreptate Stelei), apoi a mers la TAS, unde a câştigat. Becali a apelat însă în toamna anului trecut la ultima variantă, tribunalul federal de la Lausanne, blocând obligativitatea plăţii. Cauza nu a fost încă judecată.

Sechelariu nu l-a iertat pe fostul lui partener de poker şi l-a taxat de fiecare dată în intervenţiile la TV. Sâmbătă, de pe patul de spital de la Viena, a transmis un ultim mesaj în acest sens lui Daniel Scânteie, preşedintele FCM Bacău.

“Simţea că se duce. Mi-a lăsat cu limbă de moarte să nu-l las în pace pe Becali până nu recuperăm banii pentru Baciu. A zis că nu vrea să fie îngenuncheat de un cioban”, a declarat Scânteie pentru ProSport.

Fostul primar al oraşului Bacău şi fost patron al echipei FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, a încetat din viaţă, sâmbătă dimineaţă, la o clinică din Viena, conform unor apropiaţi ai acestuia.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.