Home » Bacau » Trofeul UEFA Champions League va fi adus la Bacau

Trofeul UEFA Champions League va fi adus la Bacau

Bacăul este pe lista celor trei oraşe din România în care va poposi celebrul trofeu UEFA Champions League. Acesta va putea fi admirat maiercuri, 14 septembrie, în parcarea magazinului Dedeman din Strada Republicii 185 (lângă Hello Shopping Park), între orele 15:00 şi 22:00.

În acest an, Trophy Tour vine cu un format nou – un muzeu de fotbal pe roţi, un spaţiu de distracţie şi excelenţă sportivă pe două etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde se pot fotografia alături de marele Trofeu.

Anul acesta, Trophy Tour îi are aproape pe fostul jucător internaţional francez, Claude Makelele, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour şi pe legenda fotbalului românesc, Miodrag Belodedici, în calitate de Ambasador Oficial pentru UEFA Champions League Trophy Tour. Ambasadorii vor fi disponibili pentru sesiuni de autografe în oraşele în care va ajunge Trofeul, în prima parte a evenimentelor publice.

Miodrag Belodedici este singurul român care a câştigat Trofeul UEFA Champions League de două ori – în sezonul 1985-1986 cu Steaua Bucureşti şi în sezonul 1990-1991, cu Steaua Roşie Belgrad.

Claude Makelele este un star al fotbalului francez, care este cunoscut pentru redefinirea rolului de mijlocaş defensiv în fotbalul englez, în perioada în care a jucat la echipa de fotbal Chelsea, când a creat şi “rolul Makelele”. El a câştigat Trofeul UEFA Champions League cu Real Madrid, în campionatul din 2001-2002.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.