Home » Bacau » Mama Monicai Gabor a revenit la viata modesta din Bacau

Mama Monicai Gabor a revenit la viata modesta din Bacau

Veronica, mama celebrelor Monica si Ramona Gabor, s-a intors la viata modesta din Bacau. Dupa ce a fost refuzata de mai multe firme, femeia a gasit un loc de munca. Acesta va deveni stabil numai daca trece perioada de proba. Departe acum de Dorobanti, Victoriei sau Izvorani, femeia iese printre primele de la Fabrica de Confectii si se grabeste spre blocul izinit din cartierul Nord.

Viata de huzur a Veronicai Gabor in somptuoasa vila de la Izvorani a fostului sau ginere, Irinel Columbeanu, este acum doar o palida amintire. Ca un om pentru care soarta a intors, dureros, roata, Veronica umbla pe strazile din Bacau ca o femeie amarata, macinata de ganduri si regrete. De putin timp a fost, in sfarsit, angajata, cu perioada de proba, ca magazionera la fabrica de textile din oras. Cu o punctualitate de ceasornic, ea si colegele de munca ies pe poarta fix la ora 15.20 si se imbarca rapid intr-un autobuz tras in fata fabricii. Conducerea firmei la care a gasit intelegere ne-a explicat situatia femeii. “A venit la noi sa caute de lucru. Ne-a spus cine este si ca pana la noi nu a vrut nimeni s-o angajeze tocmai de frica scandalurilor pe care le-a avut in presa. Am inteles-o si i-am spus ca nu ma intereseaza publicitatea, de orice fel ar fi ea, si ca problemele sa si le rezolve dincolo de gardul societatii. Cand am vazut ca deja stiti unde este am sunat-o si am chemat-o la mine. A plans si mi-a spus ca a mai incercat in mai multe locuri, ca nimeni nu a primit-o si ca vrea sa mai munceasca, sa aiba si ea o pensie. I-am spus ca trebuie sa treaca perioada de proba si o s-o angajam, daca dovedeste ca este capabila”, a declarat directoarea fabricii de confectii.

Colegele de muncă o apreciază pentru conştiinciozitatea de care dă dovadă şi, mai ales, că este o persoană simplă şi liniştită. “Am aflat cine este, dar nu are ifose de Capitală. Este printre primele la serviciu şi nu se uită de sus la noi”, spune una dintre angajate. Altele, în schimb, se bucură din motive diferite de prezenţa noii colege. “Dacă, de acum înainte, o să o caute presa, sperăm să fim şi noi vedete, nu numai ea! Ar fi foarte bine să treacă de perioada asta de probă. Din câte am înţeles, în câteva zile actele vor fi gata şi va fi angajată cu acte în regulă”, a mai spus o lucrătoare.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.