Home » Bacau » Senatorul Dragos Luchian, despre primarul Cosmin Necula: “Are iesiri publice isterice si fascistoide”

Senatorul Dragos Luchian, despre primarul Cosmin Necula: “Are iesiri publice isterice si fascistoide”

Actiunea nu se petrece intr-un oraș de păcălici păcăliți de alți păcălici, ci pe paginile de Facebook ale unor politicieni băcăuani! Si povestea incepe așa:

Supărat că și-a dovedit incompetenţa administrativă cu ocazia recentelor avarii de la conducta de alimentare cu apă a Bacăului, primarul Cosmin Necula (PSD) și-a descărcat nervii pe foștii viceprimari (de ce nu și pe Romeo Stavarache, fostul primar, rămâne o enigmă), cerându-le acestora “SĂ LASE LECȚIILE DEOPARTE ȘI SĂ DISPARĂ DIN VIAȚA PUBLICĂ ÎNTRUCÂT AU NENOROCIT BACĂUL!”. Tonul – cam la limita democrației, dacă nu chiar de mic dictator bacovian – ne aduce aminte de fosta deputată PDL Anca Constantinescu, autoarea expresiei “Ciocu’ mic, că acum noi suntem la putere”. Asa că replica acidă a senatorul Dragoș Luchian, unul dintre foștii viceprimari ai Bacăului in administrația Stavarache, este pe deplin justificată (cred eu).

 Nu vom dispărea, domnule Necula!, scrie senatorul Luchian pe pagina de Facebook. “Am asistat recent la o ieșire publică, de-a dreptul isterică, a primarului Cosmin Necula. Acesta a cerut nici mai mult nici mai puțin ca toți cei care nu-i împărtășesc opiniile să dispară. Să se care undeva din spațiul public, să tacă, eventual să nu mai respire. Că l-au lăsat nervii e clar, dar totuși situațiile de criză nu se rezolvă cu amenințări, cu pușca la picior. Mai mult, pe domnul Necula nu l-a atacat nimeni, nu l-a făcut nimeni responsabil de ceva. E lăsat să lucreze, să arate tot ceea ce poate. Dar domnia sa a simțit nevoia să arunce cu amenințări, temându-se probabil că nu va putea să facă față situației. E trist că la doar două luni de la instalarea în funcție, după un scurt și ipocrit intermezzo pacifist în care le cerea tuturor să colaboreze, a schimbat brusc placa. A ajuns foarte repede să ceară vehement ca unii să dispară din fața ochilor săi. E la fel de trist că nervii ăștia, vreun rest neconsumat din campania electorală, ar trebui ameliorați prin activități utile băcăuanilor, nu prin răbufniri pe Facebook. Un primar prezent toată ziua pe net, nu are timp să se ocupe și de băcăuani. Indiferent cât de vinovati consideră Cosmin Necula că sunt unii în cazul recentei avarii în sistemul de alimentare cu apă al municipiului, cu ieșiri din acestea fascistoide nu se poate rezolva nimic. Oamenii nu dispar, domnule Necula, când și cum voiți dumneavoastră! Nu pot fi internați, eventual, în lagăre doar pentru că ați dat pentru prima data în viață de o situație care nu vă aranjează. Când ați decis că vreți să fiți primar nu v-ați gândit că s-ar putea întâmpla să și munciți? Abia așteptăm să luați măsuri, să demiteți, să sancționați pe cei vinovați. Fiți bărbat și nu vă lăsați intimidat. Abia așteptăm să vă vedem la lucru cu adevărat. Pentru că, nu-i așa, de aceea v-au ales băcăuanii, iar la un moment dat chestiile cu ”greaua moștenire” nu o să vă mai țină de cald. Dar, desigur, nu vreau să vă dau lecții. Aveți temele gata plagiate de la cei care ne-au tot cerut 26 de ani să dispărem. Și cu astfel de teme nu poți păcăli decât o data în viață oamenii.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.