Home » Bacau » Se cere demisia primarului Bacăului: “Ajunge Cosmin Necula! Lasă pe altul capabil !!”

Se cere demisia primarului Bacăului: “Ajunge Cosmin Necula! Lasă pe altul capabil !!”

După un an de administraţie locală făcută mai mult din faţa calculatorului şi cu ajutorul costisitor al unei drone profesioniste, primarul Cosmin Necula (PSD) a ajuns la o cotă de popularitate care se apropie de cea avută de Ioan Liciu (PNL) la momentul filmării sale intr-o stare avansata de ebrietate, pe peronul Gării Bacău.

Iată că după “performanţa” primarului Necula de a goli visteria Bacăului pentru a cumpăra cu bani publici titlurile de Capitală a Tineretului din România (“capitala a tineretului” in care tinerii abia asteaptă să termine liceul si să plece la muncă in Italia, Spania, Germania ș.a.m.d) şi de Oraş European al Sportului (“oraş al sportului” in care fotbalul e de divizia “C” iar stadionul din centrul oraşului e ruda săracă a Colosseum-ului), in mediul online a fost iniţiată o petitie in care acestuia i se cere demisia, reproşându-i-se proasta gestionare a oraşului.

  • Oras fara primar
    Daca v-ati saturat de nerealizarile actualului primar al orasului Bacău, daca doriti străzi circulabile, alei iluminate, copii in siguranță si locuri de joaca, e momentul sa spuneți: Ajunge Cosmin Necula! Lasă pe altul capabil !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*