Home » Bacau » Romanian Top Hits Bacau 2012 – VIDEO

Romanian Top Hits Bacau 2012 – VIDEO

In perioada 3-4 august va avea loc in Piata Tricolorului din Bacau evenimentul Romanian Top Hits 2012.

Cele mai cunoscute vedete din muzica pop, rock, hip-hop, dance sau clubbing vin la Bacau pentru a-si ridica trofeele dar si pentru a face un show de zile mari. Spectatorii, care au intrarea libera, vor avea ce sa vada, deoarece pe langa recitalurile sustinute de Directia 5, Iris, DJ Project, Deepside Deejay si Connect-R, FunkWhite si ceilalti invitati vor putea admira un joc de lasere de exceptie cu echipamente special aduse direct din SUA. Scena care a fost deja amenajata in central orasului are echipamente de ultima generatie, si este astfel conceputa incat spectatorii sa poata urmari artistii favoriti din orice unghi al pietei bacauane.

Spectacolul va fi prezentat de Nicoleta Luciu, Razvan Popescu si Mc Nino. Pentru fanii adevarati s-a amenajat covorul rosu unde se pot face fotografii cu artistii favoriti.

Evenimentul va fi transmis live pe www.TopHits.ro, pe reteaua IMPACT FM – www.radioimpactfm.ro si www.radioFXnet.ro.

Pentru prima data se va filma si emisiunea Romanian Top Hits ce va fi difuzata dupa eveniment pe cele 4 canale tv de muzica, RO MOOZ, HD MOOZ, DANCE MOOZ, HITS MOOZ si pe www.TopHit.ro. Emisiunea va fi o productie Labirint Media & Nino Media pentru Romanian Top Hits & Mooz TV si va fi prezentata de Mc Nino.

Hiturile se asculta la Radio ZU si se premiaza la Romanian Top Hits 2012.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.