Home » Bacau » Primarul Necula, creștinul ateu! OZN-ul ridicat pe timpul “hidrei liberale” a fost demolat în seara zilei de Sfânta Maria!

Primarul Necula, creștinul ateu! OZN-ul ridicat pe timpul “hidrei liberale” a fost demolat în seara zilei de Sfânta Maria!

Primarul Necula, creștinul ateu! OZN-ul din sensul giratoriu de la Colegiul Economic din Bacău, ridicat pe timpul “hidrei liberale”, a fost demolat chiar în seara zilei de Sfânta Maria!

Primarul susţine că a luat această decizie “in urma sesizărilor primite din partea cetățenilor cu privire la numeroasele evenimente rutiere nedorite”. Altii susțin, însă, că primarul PSD, disperat că in mai bine de un an de mandat nu a construit absolut nimic (creşele cu care se laudă pe Facebook şi în Deşteptarea nu funcţionează în clădiri construite în ultimul an sau donate de PSD, ci s-a procedat de felul următor: au fost scoşi in stradă nişte copii mai mari – cam de vârsta celor de la Fundația Neghiniță – şi in spaţiul eliberat de aceştia au fost aduşi alţi copii, cei cu vârste de până in 3 ani, după care, hocus-pocus-preparatus, fuga pe Facebook şi în Desteptarea cea obedientă cu pozele cu primarul cel atât de iubitor de copii de creşă!), s-a gândit că dacă dărâmă ceva construit greşit de “hidra liberală” o să-i sară procentele mai ceva ca o catapultă.

„OZN-ul lui Stavarache” a fost aspru criticat chiar si de “hidra liberala” Romeo Stavarache, fostul primar al Bacăului, care spunea într-o conferință de presă din 2015 că nici lui nu-i place „ozn-ul” sau „furnalul” de pe 9 Mai: “Când l-au făcut, eram în concediu, că dacă știam, nu se mai făcea așa. Dar mi-am însușit criticile după acea experiență, nu mai sunt de acord să facem pe sensuri giratorii – că erau și alte propuneri! – decât spațiu verde”, a fost poziția fostului edil.

Primarul Bacăului provine de la PSD, partid de stânga ai cărui lideri sunt fanaticul religios Liviu Dragnea (fanatic religios și om tradiţionalist de 57 de ani care se revitalizează după divorţ langă o tânară de 24 de ani, că așa e la români cu “familia tradiţională” 🙂 ) și bisericoasa-model, idolul tuturor babelor evlavioase, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele. Așa că rămâne o singură întrebare: de ce această construcţie a fost dărâmată într-o zi de sărbătoare cu cruce roșie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*