Connect with us

Bacau

Primarul Necula, creștinul ateu! OZN-ul ridicat pe timpul “hidrei liberale” a fost demolat în seara zilei de Sfânta Maria!

Published

on

Primarul Necula, creștinul ateu! OZN-ul din sensul giratoriu de la Colegiul Economic din Bacău, ridicat pe timpul “hidrei liberale”, a fost demolat chiar în seara zilei de Sfânta Maria!

Primarul susţine că a luat această decizie “in urma sesizărilor primite din partea cetățenilor cu privire la numeroasele evenimente rutiere nedorite”. Altii susțin, însă, că primarul PSD, disperat că in mai bine de un an de mandat nu a construit absolut nimic (creşele cu care se laudă pe Facebook şi în Deşteptarea nu funcţionează în clădiri construite în ultimul an sau donate de PSD, ci s-a procedat de felul următor: au fost scoşi in stradă nişte copii mai mari – cam de vârsta celor de la Fundația Neghiniță – şi in spaţiul eliberat de aceştia au fost aduşi alţi copii, cei cu vârste de până in 3 ani, după care, hocus-pocus-preparatus, fuga pe Facebook şi în Desteptarea cea obedientă cu pozele cu primarul cel atât de iubitor de copii de creşă!), s-a gândit că dacă dărâmă ceva construit greşit de “hidra liberală” o să-i sară procentele mai ceva ca o catapultă.

„OZN-ul lui Stavarache” a fost aspru criticat chiar si de “hidra liberala” Romeo Stavarache, fostul primar al Bacăului, care spunea într-o conferință de presă din 2015 că nici lui nu-i place „ozn-ul” sau „furnalul” de pe 9 Mai: “Când l-au făcut, eram în concediu, că dacă știam, nu se mai făcea așa. Dar mi-am însușit criticile după acea experiență, nu mai sunt de acord să facem pe sensuri giratorii – că erau și alte propuneri! – decât spațiu verde”, a fost poziția fostului edil.

Primarul Bacăului provine de la PSD, partid de stânga ai cărui lideri sunt fanaticul religios Liviu Dragnea (fanatic religios și om tradiţionalist de 57 de ani care se revitalizează după divorţ langă o tânară de 24 de ani, că așa e la români cu “familia tradiţională” 🙂 ) și bisericoasa-model, idolul tuturor babelor evlavioase, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele. Așa că rămâne o singură întrebare: de ce această construcţie a fost dărâmată într-o zi de sărbătoare cu cruce roșie?

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bacau

Klaus Iohannis vine la Bacău

Published

on

Președintele Klaus Iohannis vine, joi, la Bacău, într-o vizită la societatea comercială Aerostar S.A., Grup Industrial Aeronautic – Bacău, și pentru a participa la dezbaterea națională „Viziunea tinerilor pentru viitorul României”.

Administrația Prezidențială a anuțat că președintele Klaus Iohannis se va afla joi în municipiul Bacău, ocazie cu care acesta va efectua o vizită la societatea comercială Aerostar S.A., companie care este lider local și regional în domeniul fabricației de piese destinate domeniului aviației, în întreținerea de avioane civile și în furnizarea de soluții în domeniul sistemelor defensive aero și terestre.
”De asemenea, acesta va participa la dezbaterea națională „Viziunea tinerilor pentru viitorul României”, în cadrul căreia va avea un dialog cu tinerii despre proiectele lor, cât și despre modul în care aceștia se pot implica în dezvoltarea țării”, mai arată comunicatul Administrației Prezidențiale.

Evenimentul este programat pentru joi, 26 aprilie 2018, de la ora 17:00, la Centrul de Afaceri.

Continue Reading

Bacau

Bacău: Comuna Ardeoani este în insolvenţă, iar autoritatile nu au alocat bani pentru salvarea ei

Published

on

Şase localităţi din ţara noastră sunt în insolvenţă, iar Ministerul Finanţelor nu a alocat nici un ban din cotele defalcate ca să le scoată din această situaţie, susţine deputatul PNL Romeo Nicoară, într-o solicitare către ministrul finanţelor Eugen Teodorovici.

Toate aceste localităţi au datorii foarte mari şi au intrat oficial în procedură de insolvenţă, prin decizii ale instanţelor de judecată.

Conform unei ordonanţe de urgenţă aprobate de Guvern, unităţile adminis­trative care au datorii mai vechi de 120 de zile, reprezentând peste 50% din bugetul general sau nu au plătit salariile pe o perioadă mai mare de 120 de zile de la data scadenţei, intră în insolvenţă.

Astfel, localităţile Aninoasa (Hunedoara), Nalbant (Tulcea), Ardeoani (Bacău), Călineşti Oaş (Satu Mare), Naruja (Vrancea), Andreiaşu de Jos (Vrancea) sunt administrate de creditori. “Primăriile nu au bani să îşi plătească datoriile din bugetul local, fiind necesar să primească bani de la Guvern. Fostul premier Mihai Tudose a afirmat că este treaba primăriilor să găsească o soluţie pentru aceste probleme, pe când primarii acuză Guvernul că nu le acordă bani din buget pentru a scăpa de insolvenţă”, spune politicianul român, citat de Bursa.

Deputatul PNL dă ca exemplu comuna Ardeoani din judeţul Bacău, care a intrat în insolvenţă pe 10 ianuarie 2014: “Ponderea obligaţiilor de plată în totalul cheltuielilor bugetului general centralizat al comunei este de 268%, primăria având obligaţii de plată de 5.314.084 lei”.

Deputatul PNL îl întreabă pe Eugen Teodorovici dacă Ministerul Finanţelor are în vedere promovarea unor măsuri de sprijin şi care sunt paşii necesari de făcut, astfel încât cetăţenii din aceste localităţi să nu aibă de suferit.

FOTO: Facebook

Continue Reading

Bacau

Pietonalul din centrul Bacăului arată ca după bombardament. Dar s-au pus panseluţe la Primărie! VIDEO

Published

on

Pietonalul din centrul Bacaului arata ca dupa bombardament. Dar s-au pus panselute la Primarie! VIDEO.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse