Home » Bacau » Primarul Bacaului vrea sa impuna tandemul Bogdan Ghelu – Sanica Vranceanu in fruntea Teatrului Municipal Bacovia?

Primarul Bacaului vrea sa impuna tandemul Bogdan Ghelu – Sanica Vranceanu in fruntea Teatrului Municipal Bacovia?

De pe pagina de Facebook a lui Dragoș Pandele, fostul consilier al Ancăi Sigartău, aflăm cu surprindere că Radu Bogdan Ghelu (actorul care a incercat să-și facă selfie-uri video in fața unei comisii de concurs) și Sânică Vrânceanu (soțul contabilei Teatrului Municipal Bacovia, contabilă care și-a reclamat șefa, directoarea Anca Sigartău, la Primărie) sunt personajele pe care primarul Dragoș Necula și administratia PSD ar incerca să le impună la conducerea Teatrului.

“Pentru mine si imi permit sa spun ca si pentru Anca Sigartau Bacaul este un capitol inchis. Dar cred cu toata inima ca exista oameni acolo care vor face bine teatrului daca vor fi lasati. Pentru cei care nu inteleg voi fi mai explicit: cred mult mai mult in Eliza Judeu ca directoare a teatrului decat cred in Bogdan Ghelu (ambii si-au anuntat intentia de a candida pentru functia de director). Cred mai mult in daruire si dragoste de teatru, decat in obtuzitate si falsa pricepere. Cine crede ca teatrul inseamna doar executie bugetara la virgula se inseala… Inseamna si asta, dar inainte de toate acolo se fabrica vise, se plamadesc caractere, se schimba perceptii. Ori tandemul Ghelu – Sanica Vranceanu tocmai asta nu are – imaginatie. Cred ca daca cei doi vor ajunge la conducerea teatrului acesta se va scufunda si mai adanc in mediocritate…Dar pana la urma asta nu e treaba mea deloc, asa cum am mai spus Teatrul din Bacau este un capitol inchis…”, a scris Dragos Pandele la un comentariu al actritei Eliza Noemi Judeu. Si continuă: Cred ca actuala administratie vrea sa aduca la teatru un director, in speta Ghelu, care sa nu ceara bani de productie, care sa fie un executant, care sa puna la dispozitie sala, spatii, personal – totul pentru campania electorala din toamna. Se cauta un director care sa spuna “da, sa traiti”, care sa fie acceptat de partea “vocala a colectivului artistic”. Se cauta oameni care sa faca “liniste la teatru”. (…) Obedienta si pupincurism, asta se cauta acum…

FOTO: Facebook

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.