Home » Bacau » Primarul Bacaului, speriat de bombe… pardon, de DNA?

Primarul Bacaului, speriat de bombe… pardon, de DNA?

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, a sustinut astazi o conferinta de presa, la care a invitat numai porumbei ai pacii care inca nu-si fac nevoile pe pantofii lui de lac. Plus un rocker cu caine lup. Cu lectia bine invatata, Necula a reprosat fostei administratii ca a fost lipsita de deminitate atunci când s-a aprobat bugetul orașului, incercand astfel sa mascheze imensa lasitatea de care a dat dovada atunci cand a dispus, alaturi de secretarul municipiului, Ovidiu Popovici, ingroparea Festivalului Theaterstock.

Primarul PSD a sustinut sus si tare ca doreste realizarea unui festival de teatru in oras, dar numai in conditiile in care se respecta legea. “Imi doresc organizarea acestui eveniment, dar in conditii de legalitate si normalitate”. Oh là là ! C’est incroyable ! Oh là là ! Quelle bonne nouvelle ! C’est formidable ! Oh là là ! Quelle catastrophe ! Un primar PSD vorbeste despre “legalitate si normalitate”?! Da, uite minune! Doar ca sunt deja indicii ca distanţa dintre vorbele şi faptele noului primar devine tot mai mare. Iată, bunăoară, mi-e imposibil să nu observ ca atunci cand este intrebat despre sport si cultura, preferatul lui Hrebenciuc are de acum celebrul “tic” amabil-nervos “imi doresc, dar…“. Doar cand faci trimitere la misterul din jurul monitorizarii presei pe bani publici (facuta, tineti-va bine, de catre un cetatean fara studii superioare!), Cosmin te ia la “stimate domn” si te mai si blocheaza pe Facebook! 🙂

Concluzia este ca primarul PSD chiar doreste realizarea unui festival de teatru in oras, dar numai unul organizat de tovarasii lui!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*