Home » Bacau » Politicienii Bacăului, de Crăciun. Ce poze au postat pe Facebook, ce mesaje au transmis şi ce comentarii au primit

Politicienii Bacăului, de Crăciun. Ce poze au postat pe Facebook, ce mesaje au transmis şi ce comentarii au primit

Odata cu venirea Craciunului, politicienii de frunte ai Bacaului nu au uitat sa-si acceseze conturile de Facebook pentru a putea face si ei urări de bine şi sa posteze fotografii de lângă brad sau din mijlocul familiei.

Pesedista Minodora Cliveti a postat pe Facebook un clip video si a distribuit o imagine cu familia Ponta. In clipul de pe YouTube o putem admira pe europarlamentara noastra stand langa splendidul brad de Craciun din Parlamentul European. Marea majoritate a comentariilor de sub poza cu familia Ponta sunt negative, de genul “Sictir cu leprele astea” si “O familie de mizerabili”, ceea ce ne face sa nu dam crezare sondajelor in care mincinosul din fruntea Guvernului este creditat cu peste 100% din voturi la alegerile prezidentiale din 2014 (mortii lui Dragnea sa traiasca!).

Romeo Stavarache, presedintele organizatiei locale a PNL si primarul Bacaului, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu naşterea lui Iisus Hristos, alături de mesajul “Sfânta sărbătoare a Crăciunului, care vestește Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos, să vă găsească sănătoși și fericiți, alături de familie, prieteni și toți cei dragi. Dumnezeu să ne ocrotească și să ne binecuvânteze!”. Aici avem doar comentarii pozitive, mai toate terminandu-se cu traditionalul “Craciun fericit”, desi unii preoti sustin ca aceasta urare este un pleonasm (Craciunul neputand sa fie altfel decat FERICIT!). Ce inseamna sa stii ca e riscant sa distribui pe Facebook poze in care seful tau de partid apare alaturi de nevasta-sa si de tata-socru!
Tudoriţa Lungu, noul preşedinte al PDL Bacău, a distribuit pe Facebook o fotografie cu un tort cu Mos Craciun. Mosul pare putin cam ghiftuit! O poza nu prea inspirat aleasa, din care s-ar putea intelege ca s-a mancat bine si inca se mai mananca… bine!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.