Home » Bacau » PNL va strânge semnături pentru demiterea primarului Bacăului

PNL va strânge semnături pentru demiterea primarului Bacăului

PNL va iniţia o campanie de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului PSD al municipiului, Cosmina Necula, liberalii reproşându-i edilului administrarea defectuoasă a oraşului.

Deputaţii Ionel Palăr si Tudorița Lungu au declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că liberalii vor începe strângerea de semnături de la băcăuani, pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului municipiului, Cosmin Necula. Ei a spus că strângerea de semnături va incepe după sărbătoarea Paștelui ortodox iar referendumul va putea fi organizat dacă vor fi strânse 40.000 semnături.

“Este singura soluție, după doi ani în care actuala administrație locală și-a dovedit incompetența și lipsa de viziune. Într-un oraș în care avariile la apă se țin lanț, unde e plin de gropi și de trotuare stricate, unde mizeria este tot mai vizibilă, un oraș fără perspective și viitor, în care nu există proiecte și nici fonduri europene atrase, primarul trebuie schimbat! Cosmin Necula și echipa sa trebuie să plece acasă! Ne-am săturat de scuze! Băcăuanii au pătimit prea mult!”, se arata intr-un comunicat de presa. ​

FOTO: Facebook

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.