Home » Bacau » Pe 6 martie, Richard Clayderman va interpreta “Ballade pour Adelline” pe scena Teatrului de Vara din Bacau

Pe 6 martie, Richard Clayderman va interpreta “Ballade pour Adelline” pe scena Teatrului de Vara din Bacau

 

The Prince of Romance, așa cum a fost denumit pianistul Richard Clayderman, va concerta pentru prima data in Bacau, pe 6 martie, la ora 19.30, la Teatrul de Vara.

Va fi un concert deosebit cu un repertoriu diferit, ales special pentru a celebra Ziua Internațională a Femeii. Spectacolul se va desfășura sub un generic sugestiv, „Ballade pour Elle” și va avea un playlist conceput special pentru a celebra doamnele și domnișoarele. Invitat special la acest eveniment va fi maestrul naiului Gheorghe Zamfir.

Talentul său unic i-a adus lui Richard Clayderman statutul de superstar. A înregistrat peste 1200 de melodii şi în termenii unui jurnalist german, „de la Beethoven, nimeni nu a popularizat pianul în întreaga lume ca Richard Clayderman”. Promotor al unui stil aparte, “New Romantic“, în care îmbină amprenta sa originală cu elemente clasice şi pop, Richard Clayderman a înregistrat vânzări mondiale record, care însumează aproximativ 90 de milioane de discuri şi are un palmares de 267 de Discuri de Aur şi 70 de Platină. Pianistul a început să scrie istoria muzicală la 23 de ani, când a înregistrat “Ballade pour Adelline”, care a avut un succes imediat şi răsunător. Celebra piesă s-a vândut în 22 de milioane de exemplare, în 38 de ţări.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.