Home » Bacau » Oktoberfest Bacau: Grupul de dans REGENBOGEN din Bistrita (VIDEO)

Oktoberfest Bacau: Grupul de dans REGENBOGEN din Bistrita (VIDEO)

Invitată la prima ediţie a Oktoberfest Bacau, formaţia de dansuri săseşti “Regenbogen” a Forumului Democrat al Germanilor din Bistriţa, compusă din liceeni ai Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”, membri ai Organizaţiei Tineretului German din Transilvania – Filiala Bistriţa, m-a încântat, pur și simplu.

Înfiinţată în toamna anului 2001, formaţia “Regenbogen” cuprinde peste 30 de tineri, elevi şi foşti elevi ai secţiei germane din cadrul Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”, membri ai Organizaţiei Tineretului German din Bistriţa.

Un comentariu

  1. Todasca Marinel Mihai

    Va multumesc pentru acest minunat articol in dubla calitate de presedinte al Forumului democrat al germanilor din Bacau si de bistritean.
    Peste 800 de ani de convietuire pe aceaste minunate meleaguri romanesti n-au alterat dorinta minoritatii pe care o reprezint de a arata ca ea inca mai exista si ca are inca vie dorinta se a prezenta ,costumele populare ,dansul muzica .Oktoberfest Bacau a oferit acest minunat prilej de a ne manifesta aceste minunate traditii.Sper ca este un inceput si ca vor urma si alte festivaluri germane in Bacau.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.