Home » Bacau » Oktoberfest Bacau: Din pacate, renumitele decolteuri nemtesti au lipsit cu desavarsire! Video

Oktoberfest Bacau: Din pacate, renumitele decolteuri nemtesti au lipsit cu desavarsire! Video

Iata ca una dintre cele mai renumite sărbătoari ale berii din lume, Oktoberfest, ce se desfăsoară în mod traditional în orasul german München, dar care s-a extins pe parcurs în mai multe zone ale lumii, a poposit anul acesta si la Bacau.

In jurul orelor 19.00, cu o intarziere de mai bine de o ora (halbele de bere se ratacisera pe drum), primarul Bacaului a dat cep la butoi. Butoiul si halbele mi s-au parut a fi de criza, adica mult prea lilipute pentru un eveniment la care eu ma asteptam sa curga rauri de bere si sa intalnesc renumitele chelnerițe cu codite impletite care sa tina cate 6-8 halbe sub decolteurile lor generoase.

Nefiind un prieten al hameiului, nu pot garanta ca berea ce se serveste la Bacau este acelaşi tip de băutură care se serveşte şi la Oktoberfest-ul din Germania.

Până duminică, 25 septembrie 2011, la ora 24.00, atunci când se va încheia evenimentul, in corturile amplasate pe platoul Salii Sporturilor, pe lângă standurile cu bere, carnati si prajituri, vor fi prezente şi diverse formatii germane care vor prezenta spectacole muzicale si de dans.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.