Home » Bacau » Numele lui Doru Sechelariu, fiul fostului primar al Bacăului, tatuat în zona inghinală a Emanuelei Radu, actriţa din ”Iubiri secrete”

Numele lui Doru Sechelariu, fiul fostului primar al Bacăului, tatuat în zona inghinală a Emanuelei Radu, actriţa din ”Iubiri secrete”

Emanuela Radu, actriţa din ”Iubiri secrete” de la Prima TV, trăieşte o poveste de dragoste nebună de doi ani şi jumătate, alături de Doru Sechelariu, fiul fostului primar al oraşului Bacău.

Pentru că iubirea e mare şi pentru că Doru este foarte gelos, Ema şi-a tatuat un scorpion şi numele lui, ”Doru S.”, în zona inghinală. Chiar frumaosa brunetă ne-a recunoscut că este greu să aibă o relaţie la distanţă şi că face naveta Bucureşti-Bacău pentru a se vedea cu Doru. ”O relaţie la distanţă din punctul meu de vedere nu există! Adică nu se poate numi ”relaţie” însă am reuşit, în cele din urmă, să ne petrecem toate vacanţele împreună… Dacă nu există gelozie nu cred că există cu adevărat iubire! Cel mai important lucru este că acum suntem suficienţi de maturi încât să facem diferenţa şi vrem să ne susţinem reciproc în cariere pentru că amândoi ne dorim să ajungem cât mai departe!”, a declarat Emanuela Radu pentru cei de la Libertatea.ro.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.