Home » Bacau » Motor Bikers Party Bacau 2010 – Ziua 1

Motor Bikers Party Bacau 2010 – Ziua 1

Sute de motociclişti au venit in această seară la festivalul Motor Bikers Party! S-au adunat bikeri din toată ţara, iar majoritatea au venit cu corturile de dormit.

Insula de Agrement va fi atracţia weekendului, iar participantii vor avea parte de motoare încinse, multă muzică rock, mici, bere, tatuaje şi …o brăţară roşie in valoare de 20 lei noi, brăţară obligatorie !*(braţara este valabilă si pentru maine seară, cine o vrea să ma tragă de manecă maine la pranz in faţa Prefecturii 🙂 ).

În prima zi a festivalului urmau să urce pe scenă trupele Kumba, Akral Necrosis si Parazitii. Pe mine nu mă interesau in aceasta seară nici vedetele de la Paraziţii si nici motociclistii veniţi din toate colţurile ţării , ci fraţii Cotfas. Numai că…Un telefon neaşteptat, bineinteles, blablabla…Regret doar că n-am reusit nici de această dată să-i filmez pe Raluca si Radu Cotfas. Poate la Zilele Bacăului…

In cea de-a doua zi a festivalului vom avea parte de mult aşteptata paradă a motocicliştilor. Sute de motoare vor defila prin centrul oraşului şi se vor opri în faţa Prefecturii, unde se va lăsa cu cascadorii nerecomandate cardiacilor.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.