Home » Bacau » Mărgineni (Bacău): “Primarul Marcelin Solot mi-a strigat că fac copii handicapaţi ca să vin cu ei la cerşit”

Mărgineni (Bacău): “Primarul Marcelin Solot mi-a strigat că fac copii handicapaţi ca să vin cu ei la cerşit”

O femeie dintr-o comună băcăuană a făcut greva foamei în faţa primăriei, pentru că n-a mai primit de şase luni ajutorul pentru fiul său cu autism.

La capătul răbdărilor, Carmen Popa, din comuna Mărgineni, judeţul Bacău, tot merge de câteva săptămâni la primărie în speranţa că va primi, într-un final, ajutorul de 570 de lei pentru fiul său cu autism. Din martie n-a mai văzut niciun ban şi tot de atunci trăieşte de pe o zi pe alta doar din alocaţiile copiilor.

Doar că, în loc de dreptul cuvenit prin lege, femeia a primit doar jigniri din partea funcţionarilor. Sătulă de refuzuri, a intrat în greva foamei chiar pe treptele instituţiei. “Primarul şi cei de acolo mi-au strigat că fac copii handicapaţi ca să vin cu ei la cerşit. Dar eu nu vreau nimic din buzunarul lor, vreau ajutorul la care am dreptul prin lege. După-amiaza târziu, viceprimarul ne-a aruncat o pâine, ca la câini”, e revoltată femeia.

Tot articolul pe evz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*