Home » Bacau » L-au uitat incuiat in sediul primariei Vultureni (Bacau)! Doar trei zile!

L-au uitat incuiat in sediul primariei Vultureni (Bacau)! Doar trei zile!

Un barbat de 80 de ani, din comuna bacauana Vultureni, a fost uitat incuiat trei zile in sediul primariei din localitate, unde se dusese dupa o adeverinta, relateaza Mediafax.

Potrivit autoritatilor locale din Vultureni, batranul a stat incuiat in sediul primariei din localitate de vineri dupa-amiaza pana duminica seara, cand a fost gasit de catre un angajat al institutiei.

Bacauanul de 80 de ani fusese adus cu masina, vineri dimineata, de catre un salariat al primariei pentru a ridica o adeverinta necesara la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA), urmand ca apoi sa fie transportat inapoi acasa.

Intre timp insa, salariatul respectiv a trebuit sa isi rezolve problemele de serviciu, motiv pentru care batranul a mers sa isi verifice contul bancar la unitatea CEC care functioneaza, impreuna cu Posta, in acelasi imobil cu primaria. Ulterior, barbatul de 80 de ani s-a intors la primarie, situata la etajul intai al cladirii, mergand in sala de sedinte a Consiliului Local pentru a-l astepta pe salariatul care urma sa-l duca acasa cu masina.

“Angajatul nostru, dupa ce si-a terminat treaba, a iesit din primarie, acolo unde urma sa se intalneasca cu batranul, si cum nu l-a observat pe acesta, a plecat, gandindu-se ca o fi gasit alta masina sa se duca acasa. Noi vineri am terminat programul la ora 14.00, asa ca, pana la ora 16.00, cand cei de la CEC au inchis cladirea, avea timp sa coboare. Insa, batranul a adormit in sala de sedinte si, cand s-a trezit, si-a dat seama ca este incuiat pe dinafara”, a declarat, marti, primarul comunei Vultureni, Daniel Taranu.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*