Home » Bacau » Grigore Cartianu și-a lansat cărțile la Bacău, unde a vorbit despre “Crimele Revoluției Române”

Grigore Cartianu și-a lansat cărțile la Bacău, unde a vorbit despre “Crimele Revoluției Române”

Twomeys Irish Pub din Bacău a găzduit duminică, 25 februarie 2018, de la ora 18.30, conferința cu tema: “De la crimele din 1989 la diversiunile din 2018”, susținută de ziaristul Grigore Cartianu.

Apreciatul jurnalist si-a lansat cel mai recent volum, “600.000”, și a vorbit despre evenimente cruciale din istoria recentă a României, pe care le-am abordat în cărțile sale.

Autorul a semnat autografe pe toate cele 8 volume din seria de autor Grigore Cartianu, inclusiv pe ultimul dintre ele – “600.000” -, lansat recent la Târgul Gaudeamus.

Grigore Cartianu este pasionat de istoria noastră recentă și contemporană. Jurnalistul este autorul a patru cărți meticulos documentate despre evenimentele din Decembrie 1989: “Sfârșitul Ceaușeștilor”“Crimele Revoluției”“Teroriștii printre noi” și “Cartea Revoluției”. De asemenea, a realizat scenariul filmului documentar “Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun”, în regia lui Radu Gabrea.

Carțile din seria de autor Grigore Cartianu:
* “600.000 – #Rezist
* „Sfârșitul Ceaușeștilor”
* „Crimele Revoluției”
* „Teroriștii printre noi”
* „Cartea Revoluției” (ediție enciclopedică, 1,7 kg, peste 1.000 de pagini, 350 de imagini)
* „Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun” (film pe DVD)
* „Jurnalul unui puci ratat”
* „Miracolul din noiembrie”
* „Hagi”.

Autorul

Grigore Cartianu (48 de ani), născut la Brădiceni, com. Peștișani, Gorj, este unul dintre ziariștii cu notorietate mare din România. A condus redacțiile unor ziare importante (Adevărul, Evenimentul zilei) și a semnat mii de editoriale, interviuri și anchete gazetărești. Este o apariţie frecventă în emisiuni TV, pe teme de maxim interes. În prezent este Senior Editor al cotidianului România liberă și realizator al emisiunii zilnice Cronica de noapte, de la Nașul TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*