Home » Bacau » GNEAS: Președintele CJ Bacău, Sorin Brașoveanu a învins-o pe Maria Grapini la categoria „Politicianul Anului”!

GNEAS: Președintele CJ Bacău, Sorin Brașoveanu a învins-o pe Maria Grapini la categoria „Politicianul Anului”!

Aseară, marți, 20 martie 2018, Ateneul Român a găzduit a cincea ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, prilej cu care au fost premiați cei mai merituoși asistenți sociali din țară, dar și personalitățile care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social.

Gala, prezentată și în acest an de Andreea Marin, recompensează performanța și excelența celor care lucrează în acest domeniu. La eveniment au participat finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, alături de jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local.

Județul Bacău a fost reprezentat în finală de către: președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu și preotul Ilarion Mâță, președintele Asociației „Sf. Voievod Ștefan cel Mare” din Hârja-Oituz.

Președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, a fost nominalizat și declarat câștigător la categoria „Politicianul Anului” .
La această secțiune au mai fost nominalizați europarlamentarul Maria Grapini, cunoscută publicului larg pentru precaritatea educației sale și ignorată cu totul la Bruxelles, și Dănuț Dinu, consilier municipal în Pitești.

Preotul Ilarion Mâță, președinte al asociației Sf. Voievod Stefan cel Mare – Harja, s-a clasat pe locul I în cadrul secțiunii „Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii sociale și economiei sociale”, fiindu-i astfel recunoscută munca, implicarea devotamentul în slujba celor bătrâni și fără ajutor.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.