Home » Bacau » Gabriel Vlase, o rușine pentru Bacău: “După ce m**e mi-ai dat, suge-o”!

Gabriel Vlase, o rușine pentru Bacău: “După ce m**e mi-ai dat, suge-o”!

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Gabriel Vlase, deputat PSD de Bacău, a prezidat lucrările Camerei Deputaților de miercuri, 6 decembrie, când coaliția PSD-ALDE a încercat adoptarea legii privind statutul magistraților și proiectului de modificare a Legii ANI.

Parlamentarii puterii au ținut-o din scandal în scandal, iar vedeta zilei părea să fie senatorul PSD Șerban Nicolae, care a jignit-o grosolan pe deputata USR Cosette Chichirău. Se pare, însă, că acesta are concurență serioasă chiar în propriul partid, căci Gabriel Vlase l-a înjurat pe deputatul USR Ionuț Moșteanu, chiar de la pupitrul de la care prezida ședința, uitând microfonul deschis. Momentul a fost surprins de jurnaliștii Realitatea TV.

Ionuţ Moșteanu: După următoarea, iau și eu o pauză?

Gabriel Vlase: După ce m… mi-ai dat, s…o.107 , 108… Mai avem două ore și terminăm. 109, 110. Voturi împotrivă?!

“După ce m**e mi-ai dat, suge-o” – Gabriel Vlase, vicepreședinte PSD al Camerei Deputaților

Iar jurnalistul Mircea Marian a ascultat un alt moment, în care același Vlase mai trântea o înjurătură, de data aceasta râzând.

”Deschid site-ul Camerei Deputaților, ca să mă uit pe transmisia live, să văd cum merge cu legile Justiției. Se numără voturile, iar presedintele de ședință,

Gabriel Vlase ot PSD, spune: “Ne, p**a!” Și îl ia râsul. Microfonul era deschis, s-a auzit clar – am niște căști Beyerdynamic foarte bune.

Omul nu înjura, ăsta e limbajul lui curent, de zi cu zi…

Ce huligani…”, a scris Mircea Marian, pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*