Home » Bacau » Gabriel Vlase, acuzat că face parte din ‘grupul interlopilor lui Ghiţă’

Gabriel Vlase, acuzat că face parte din ‘grupul interlopilor lui Ghiţă’

Sociologul Alin Teodorescu susţine că în interiorul PSD există un grup de interlopi, care îi fac opoziţie noului preşedinte al partidului, Liviu Dragnea.

Potrivit declaraţiilor sale acordate postului de ştiri Digi 24, Teodorescu susţine că interlopii sunt securiştii cu diplome de doctori SRI.

“În partid erau câteva linii, linia Hrebenciuc, acum toată linia Hrebenciuc este la Ghiţă, care a zis că îşi dă demisia din partid, dar nu şi-a dat-o”, a spus Teodorescu.

Întrebat dacă acum există o singură linie, “linia Ghiță”, sociologul a răspuns scurt – “Un singur cerc de interlopi sprijiniţi de instituţii ale statului”.

Interlopii ar fi doctoranzi SRI care îi fac opoziţie lui Liviu Dragnea în interiorul PSD, a spus Teodorescu pentru postul Digi 24.

“Uitaţi-vă câţi absolvenţi ai academiei SRI sunt membru în Guvern , membri în Guvern. (…) Vă spun eu. Doctori SRI. Făcuţi foarte repede. Cine conduce comisia electorală acum. Voicu şi-a dat demisia şi a venit altcineva (n.r. deputatul social-democrat Gabriel Vlase, ales pe listele USL Bacău), tot un doctor SRI, un om din fosta garnitură Hrebenciuc trecut la Ghiţă. Dar să sperăm că Liviu Dragnea are putere, votul de duminică îi dă o legitimitate să se bată cu acești interlopi, nu poţi să le spui altfel”, a completat sociologul.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.