Home » Bacau » Flotila 95 Aeriana Bacau: Miting aviatic dedicat Centenarului Aeronauticii Militare Românești

Flotila 95 Aeriana Bacau: Miting aviatic dedicat Centenarului Aeronauticii Militare Românești

Flotila 95 Aeriană, în parteneriat cu Institutia Prefectului, Consiliul Judetean, Primăria Bacău și SC AEROSTAR SA organizează, în data de 06 iulie 2013, un miting aerian dedicat Centenarului Aeronauticii Militare Românești.

In cadrul acestui eveniment vor fi prezentate la sol și în zbor aeronave din înzestrarea Forțelor Aeriene Române și ale operatorilor civili.
Ceremonialul militar și religios se va desfășura cu începere de la ora 10.00 și va fi urmat de evoluțiile aeriene ale aparatelor de zbor. Un exercițiu demonstrativ de căutare și salvare cu participarea parașutiștilor militari, salturile cu parașuta și concursurile pentru copii fac parte din programul pregătit de organizatori.
Accesul în zona destinată evenimentului se va face prin Strada Condorilor (AEROSTAR SA), cu incepere de la ora 09.00.

Vor evolua la Bacau MiG-21 LanceR, IAR-99 Soim, IAR-330 Puma, L-39 Albatros, Zlin, EC-135, IAR-316B, avioane ultrausoare.

Sunt sanse mari ca publicul spectator sa aiba parte de o mare surpriza. Este vorba despre prima aparitie a aparatului IAR-99 cu numarul de bord 709. Acesta este vopsit in culorile drapelului Romaniei, gestul Fortelor Aeriene pentru a marca centenarul aeronauticii romanesti.

Mai multe informatii pe http://www.aviatiamagazin.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*