Home » Bacau » Ellie White, gravidă in 5 luni si premiată la Romanian Top Hits 2012. VIDEO

Ellie White, gravidă in 5 luni si premiată la Romanian Top Hits 2012. VIDEO

Ellie White a împinit cinci luni de sarcină în locul unde se simte cel mai bine: pe scenă. Artista a participat aseară la Romanian Top Hits, celebra gală de la Bacău, unde a susținut un recital și a primit premiul “Best Star Hit” mulțumită succesului piesei „Sete de noi”.

Ellie White și-a făcut apariția pe covorul roșu, direct dintr-o limuzină, în uralele fanilor, îmbrăcând o rochie scurtă, neagră, cu epoleți supradimensionați.

Artista a urcat pe scenă pentru a susține un show de neuitat: a interpretat, în premieră, noul ei single “Ziua mea”, avându-i alături pe patru noi dansatori ai săi, care au evoluat până în prezent în cluburi din Turcia și Germania.

A doua parte a show-ului a inclus hitul “Sete de noi”, cântat, în primă instanță, în varianta unplugged alături de noul ei chitarist, cel care a cântat cu Edward Maya în Europa și America de Nord.


In aceasta seara pe scena Romanian Top Hits vor canta:
COMPANIA 7, LALLY, AMNA, ANDA ADAM, CORINA, FLY PROJECT, ROXANA NEMES, FUNKWHITE, NICOLETA LUCIU, NICK KAMARERA, DEEPSIDE DEEJAYS, CONNECT R, IRIS

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.