Home » Bacau » Ellie White, gravidă in 5 luni si premiată la Romanian Top Hits 2012. VIDEO

Ellie White, gravidă in 5 luni si premiată la Romanian Top Hits 2012. VIDEO

Ellie White a împinit cinci luni de sarcină în locul unde se simte cel mai bine: pe scenă. Artista a participat aseară la Romanian Top Hits, celebra gală de la Bacău, unde a susținut un recital și a primit premiul “Best Star Hit” mulțumită succesului piesei „Sete de noi”.

Ellie White și-a făcut apariția pe covorul roșu, direct dintr-o limuzină, în uralele fanilor, îmbrăcând o rochie scurtă, neagră, cu epoleți supradimensionați.

Artista a urcat pe scenă pentru a susține un show de neuitat: a interpretat, în premieră, noul ei single “Ziua mea”, avându-i alături pe patru noi dansatori ai săi, care au evoluat până în prezent în cluburi din Turcia și Germania.

A doua parte a show-ului a inclus hitul “Sete de noi”, cântat, în primă instanță, în varianta unplugged alături de noul ei chitarist, cel care a cântat cu Edward Maya în Europa și America de Nord.


In aceasta seara pe scena Romanian Top Hits vor canta:
COMPANIA 7, LALLY, AMNA, ANDA ADAM, CORINA, FLY PROJECT, ROXANA NEMES, FUNKWHITE, NICOLETA LUCIU, NICK KAMARERA, DEEPSIDE DEEJAYS, CONNECT R, IRIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*