Home » Bacau » Elevă de la liceul “Anghel Saligny” din Bacău, în comă

Elevă de la liceul “Anghel Saligny” din Bacău, în comă

Două eleve de liceu din Bacău au vrut să evadeze din căminul în care erau cazate coborând pe fereastră, de la etajul doi, cu ajutorul unor cearşafuri legate, potrivit România TV. Unul s-a dezlegat însă, iar o fată a căzut de la câţiva metri pe ciment. Tânără a ajuns în comă la spital.

Fetele au 14 ani şi 16 ani şi locuiesc în căminul Liceului “Anghel Saligny” din Bacău. Cum noaptea pedagogul închide palierele pentru ca elevii să nu iasă din cămin, fetele s-au gândit să evadeze ca să cumpere ţigări.

“Elevele au căzut de la etajul doi. Voiau să se ducă să cumpere ţigări de la moldoveni.Nu puteau să iaşă pe uşă pentru că palierul se încuie noaptea”, au declarat colegii fetelor.

Tinerele au legat câteva cearşafuri cu care voiau să coboare pe geam. Prima a reuşit să coboare, însă cealaltă a avut ghinion. Cearşafurile s-au dezlegat, iar ea a căzut direct pe ciment.

“Am făcut computer tomograf. Diagnosticul este de hemoragie extrem de gravă, traumatism cranian grav”, a declarat medicul de la UPU Liliana Petrescu.

Fata a fost internată în secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean. Şansele ei de supravieţuire sunt însă mici.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.