Home » Bacau » Dumitru Sechelariu: “Am hotărât cu soţia şi cei patru copii să candidez din nou la Primăria Bacăului”!

Dumitru Sechelariu: “Am hotărât cu soţia şi cei patru copii să candidez din nou la Primăria Bacăului”!

După aproape opt ani de zile de când viaţa i s-a schimbat radical, Dumitru Sechelariu apare din nou în viaţa publică şi vorbeşte despre planurile sale de viitor, conform Cancan.ro.

Dumitru Sechelariu a făcut tot posibil să-şi susţină copii în carierele pe care le-au ales. Chiar dacă se chinuie să-şi demonstreze nevinovăţia fostul primar al Bacăului nu a şi-a neglijat familia, i-a făcut propria pistă de curse fiului său, pasionat de acest sport, şi academie fiicelor sale, care practică tenisul.

“Timp de opt ani de zile încerc să barez loviturile primite din partea duşmanilor mei. Tot din cauza asta sunt şi obez, din cauza mizerilor din viaţa mea. Nu cer iertare nimănui. Mai mult încerc să mă pregătesc din punct de vedere fizic. Am avut probleme cu metabolismul în anii ăştia. Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. Sunt la vârsta la care nu mai am nimic de pierdut. Vreau să reabilitez numele de Sechelariu şi vreau să fiu înmormântat ca Alexandru Macedon, cu mâinile şi picioarele afara, să se vadă că nu am luat nimic cu mine”, a declarat Seche.

Despre planurile sale de viitor, Dumitru Sechelariu a mărturisit că va reveni în viaţa politică, candidând la Primăria Municipiului Bacău independent.

“În urmă cu opt ani am spus că sunt un om curat în această ţară murdară. Atunci mi-a fost schimbat viaţa la 180 de grade. Mi-am plătit taxele şi impozitele din respect pentru familia mea frumoasă pe care o am. Am hotărât cu soţia şi cei patru copii să anunţ candidatura la Primăria Municipiului Bacău. Voi demonstra cu toate actele în mână că sunt nevinovat”, a mai declarat Dumitru Sechelariu.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.