Home » Bacau » Deputatul PNL Lucian Ciubotaru sta pe Facebook si aplauda risipirea de bani publici pe bloguri cu poze cu floricele pe campiile Bacaului!

Deputatul PNL Lucian Ciubotaru sta pe Facebook si aplauda risipirea de bani publici pe bloguri cu poze cu floricele pe campiile Bacaului!

Cand nu se intalneste cu primarii comunelor din jurul Bacaului, cu intentia de a pune bazele a “doua noi Grupuri de Actiune Locala (GAL), structuri care vor putea accesa fondurile europene necesare dezvoltarii rurale” (nu ma innebuni!), “vicepresedintele PNL Lucian Ciubotaru sta si butoneaza Facebook-ul.

Mai precis, deputatul Ciubotaru nu are altceva mai bun de facut decat sa aplaude risipirea banului public pe lansari de bloguri cu poze cu floricele pe campiile Bacaului. Facute de niste fotografi de conjunctura, neprofesionisti, reuniti sub titulatura de Bacau360.ro, aceste poze (ca nu le poti spune fotografii) nu au absolut nicio valoare. Desi internetul este plin de imagini despre judetul Bacau, este dea de-a dreptul stranie moda asta cu blogari privati sponsorizati din bani publici. Si numai in Bacau se intampla acest lucru! Tanti Floarea isi rupe bucatia de la gura ca sa-si plateasca impozitul pe casa si pamant la Consiliul Judetean a lui Benea. Si asta ce face? Te pomenesti ca-i repara ei trotuarul din fata casei? Nu, ti-ai gasit, este si el online pe internet, are cont de facebook, asa ca arunca banii ei si ai altora ca ea blogarilor din Divanul AdBlog.

Spor la dat cu sapa, tanti Floarea! Mata cu sapa (ca ai doar 4 clase), Ciubotaru si Benea cu butonatul tastaturei (ca ei guverneaza) si blogarii din Divanul AdBlog cu banii publici (ca si taietorii de frunze la caini trebuie sa traiasca, nu-i asa?)!

3 comentarii

  1. Sa invatam sa scriem corect, zic, inainte de a ne lansa in afirmatii: “este dea dreptul (….)” este gresit. Corecta, in limba romana, este forma este de-a dreptul …..

    • nu stiu cum se face ca toti ne legam de lucrurile simple, cautam cu lupa cea mai mica greseala intr-un text, “sa invatam sa scriem corect” – ma tragi tu de urechi, adica eu nu stiu cum se scrie corect “de-a”, ok, imi placea mai mult daca bagai si tu ceva cu “din graba, ar trebui sa fii mai atent”… “sa invatam sa scriem corect”, hai sa te cred, fie cum spui tu

      si ce observ: nu stiu daca astfel de “sa invatam sa scriem corect” te vor ajuta sa cresti in ochii domnului deputat, incercarea moarte n’are!

    • si vezi tu, stimabile membru “bibelou” din Divanul nu stiu care, daca as fi rautacios as putea sa-ti zic si eu asa: “sa invatam sa scriem corect,zic, inainte de a ne lansa in comentarii neobiective”… cat de corecta, in limba romana, este formularea “este forma este de-a dreptul”? (cam tarziu am observat, dar eu nu port lupa dupa mine, ma scuzi) oare nu cumva din cauza neatentiei ai scris ce-ai scris si nu pentru ca nu ai avea habar de gramatica limbii romane?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.