Home » Bacau » De ce au facut-o bacauanii pe Minodora Cliveti europarlamentar? Ca sa faca excursii cu tinerii pesedisti la Bruxelles!

De ce au facut-o bacauanii pe Minodora Cliveti europarlamentar? Ca sa faca excursii cu tinerii pesedisti la Bruxelles!

“Europarlamentar,avocata, deputata in perioada 2000-2008, membra a delegatiei Romaniei la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, primul roman presedinte al unei comisii APCE-Comisia pentru egalitate de sanse pentru femei si barbati, primul social democrat prim vice presedinte al grupului socialist din APCE. Raportor al Consiliului Europei:Rolul femeilor in prevenirea si combaterea conflictelor,Dreptul copiilor la luarea deciziilor care ii vizeaza, Femeile in inchisoare…”

Chiar de la primele randuri din biografia de pe minodoracliveti.ro a acestei cucoane de vremuri noi, pe numele ei Minodora Cliveti, iti dai seama ca sansele tale de a calatori gratis la Bruxelles sunt de 99,9%. Bineinteles, numai si numai daca scrii frumos despre PSD! Pe banii cui? Cum, iarasi vorbim de bani publici? Nu, invidiosule, nici vorba, stai calm, citeste mai jos…

Europarlamentarul PSD Minodora Cliveti a deschis anul trecut conturi bancare în valoare de 84.000 euro, potrivit declaraţiei sale de avere.În documentul depus în iunie 2013 figurează un venit de 420.000 lei din închirierea unor bunuri comune deţinute împreună cu soţul său.

Cei doi soţi Cliveti deţin în Bacău un apartament de 69 mp obţinut în 1983, două case de 253 mp şi 150 mp obţinute în 1993 şi 2004, precum şi un apartament de vacanţă de 30 mp în Mangalia, cumpărat în 2003.

Eurodeputatul PSD a deschis în 2012 şi două depozite bancare în valoare totală de 84.000 de euro.

La rubrica sa de venituri mai figurează remuneraţia de la Parlamentul European de 46.742 euro, la care se adaugă indemnizaţii de deplasări şi diurne de circa 10.000 euro, precum şi 20.000 lei realizaţi dintr-o firmă de consultanţă juridică.

În vârstă de 58 de ani, Minodora Cliveti este avocat de profesie, ea fiind şi parlamentar la Bucureşti între 2000 şi 2008.

Am citit… Asa, si? Vreti sa ma faceti sa cred ca tinerii pesedisti bacauani se plimba prin europa pe banii acestei socialiste extrem de bine ancorate in capitalism? Nu, nici vorba, stai calm, invidiosule! E vorba de… da, ati ghicit, e vorba de bani europeni! Iar dupa ce vom face regionalizarea (da, Doamne, sa nu intre Dragnea la puscarie!), vom primi si mai multi “euroi”. Sa vedeti atunci excursii pe banii prostilor din UE! Deja doamna Minodora se gandeste sa urmeze un curs de ghid turistic. Deja tinerii pesedisti (in frunte cu blogarul Kristofer… nu stiu daca si Columb) si-au pregatit dictionarele in limbile Tenerife, Hawaii, Bora Bora, Seychelles, Saint Lucia…

Cum doamna, ce fel de cod al eticii si echitatii socialiste esta acesta: bani publici pentru blogarii de toate culorile politice si bani europeni doar pentru blogarii pesedisti?

Pai, domnule invidios… Cumpara etica si echitate socialista la preturi accesibile de pe Okazii.ro!

Minodora la maxim!

FOTO: Facebook

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*