Home » Bacau » Comentariu pe Desteptarea: Primarul Necula a plecat beat de la Zilele Bacaului!
Captura Desteptarea.ro

Comentariu pe Desteptarea: Primarul Necula a plecat beat de la Zilele Bacaului!

Organizarea în bătaie de joc a Zilelor Bacăului 2016 m-a făcut să aleg statul acasă, la căldurică. Mergând în această dimineaţă pe site-ul Deşteptării (mult mai modern de când autobuzele familiei Sechelariu au fost “incărcate” cu 2 milioane de euro, bani publici), am realizat că lehamitea mea a fost una îndreptăţită. Iată şi de ce:

“Bacauan nemultumit: Delia era bine dispusa in compania lui Bachus urcand pe scena beata. Rusine! La final, stafful Primariei in frunte cu primarul au dat gata cateva sticle cu palinca de Bihor, cautand cararile catre masinile lor si intrebandu-se daca au fost fotografiati sau filmati de catre cineva. RUSINE!”, se comentează la articolul “Zilele Bacaului 2016, cu de toate…”.

Din moment ce comentariul “bacauanului nemultumit” a fost aprobat, înseamnă că acesta a respectat cele 10 reguli simple din “Standardele comunitatii”. Regula cu numărul 6 din “Standardele comunitatii” de pe desteptarea.ro zice aşa: “Vom elimina orice conținut care ne-ar putea pune în pericol legal, cum ar fi comentarii potențial calomnioase sau defăimătoare, ori materiale postate cu posibila încălcare a drepturilor de autor.”

Si atunci mă întreb: Ne conduce un beţiv, Cosmin Necula? Nu e de ajuns că a fost ales cu nici un sfert din numărul băcăuanilor cu drept de vot şi prin urmare este un primar nereprezentativ, mai are şi viciul beţiei?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.