Home » Bacau » Cadavrul unui barbat, gasit in raul Bistrita, la marginea Bacaului

Cadavrul unui barbat, gasit in raul Bistrita, la marginea Bacaului

Descoperire socanta vineri dimineata intr-un canal al raului Bistrita, la marginea Bacaului. Cadavrul unui barbat a fost gasit in apa de un localnic care a sunat imediat la 112.

Pompierii au recuperat trupul, iar cand l-au adus la mal au vazut ca era legat la maini si picioare. Politistii au identificat victima si incearca sa desluseasca misterul acestei morti violente.

Andrei Grecu, ISJU Bacau: “Au degajat trupul unui barbat in varsta de 51 de ani pe care l-au predat organelor de politie. Politistii vor face cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in acre s-a produs targicul eveniment.”

Anchetatorii iau in calcul atat ipoteza, cea mai probabila, a unei crime, cat si posibilitatea unei sinucideri.

Digul raului Bistrita din zona orasului Bacau a fost impanzit de criminalisti si politisti. Cu totii au cautat indicii care sa lamureasca ce i s-a intamplat barbatului de 51 de ani. Un medic legist a studiat la fata locului leziunile cadavrului, dar si mai multe informatii va aduce rezultatul necropsiei care va fi gata pana maine. Oamenii legii nu exclud nici ipoteza in care omul si-a luat zilele intr-un mod aparte. Politistii cu experienta povestesc ca au mai intalnit, ce-i drept foarte rar, astfel de situatii.

Sursa: stirileprotv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*