Home » Bacau » Bacăul se pregătește de Ingenious Drama Festival

Bacăul se pregătește de Ingenious Drama Festival

Pregătirile pentru ediția a 17-a a Festivalului Național de Teatru pentru Tineri ”Ingenious Drama Festival” au început, iar organizatorii provoacă publicul băcăuan să le fie alături!

Voluntarii I.D. Fest s-au întors de curând din tabăra de antrenament, Training Camp, desfășurată între 18-21 februarie, la Durău. Fiind o simulare a festivalului care va avea loc în luna iulie 2016, tabăra a avut scopul de a-i supune pe organizatori unui exercițiu de imaginație. Timp de patru zile au recreat atmosfera din timpul festivalului. Au participat la ateliere și workshop-uri, susținute de traineri invitați, unde și-au îmbunătățit lucrul în echipă și au acumulat experiență.

După Training Camp, organizatorii au sărbătorit zilele Dragobetele și zilele de 1 și 8 Martie cu activități susținute în liceele bacăuane, despre care puteți citi mai multe pe blogul festivalului (https://deprinfestadunate.wordpress.com/).

Următorul eveniment organizat de Asociația Ingenious Drama va fi un flashmob, ce va avea loc pe 27 martie 2016 în Piața Tricolorului, începând cu ora 17:00.

Detaliile ediției a 17-a vor fi făcute publice în următoarea perioadă. ”Standardele au fost ridicate, așa că invităm Bacăul să se pregătească pentru I.D. Fest.”

Iubitorii de teatru pot în continuare susține festivalul ”Ingenious Drama Festival” prin redirecționarea celor 2% din impozit, contactând asociația prin mesaj pe pagina de Facebook.

(https://www.facebook.com/idfest/?fref=ts),

Mai puteți urmări I.D. Festul și pe conturile sale de:

Instagram(https://www.instagram.com/idfest/)

Youtube (https://www.youtube.com/user/IngeniousDramaFest).

Persoane de contact: Roberta Goldan (0756304105), Dariana Kiriacopulu (0743633395).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*