Home » Bacau » Bacau: Un barbat este suspectat ca a dat foc unei gospodarii de doua ori, in trei zile

Bacau: Un barbat este suspectat ca a dat foc unei gospodarii de doua ori, in trei zile

Razbunare incendiara a unui barbat din judetul Bacau fata de o familie de consateni. Individul este banuit ca le-a dat oamenilor foc la gospodarie de doua ori, in trei zile.

Pagubitilor le-a ars mai intai un grajd iar, in urma cu doua zile, sapte tone de furaje. Motivul ar fi dintre cele mai banale: suspectul nu a fost multumit de plata primita dupa o zi de munca. Acum, piromanul este cautat de politisti.

In casa locuiesc doi tineri, copiIi lor de 5 si 7 ani, plus mama barbatului. Totul se putea termina cu o tragedie daca flacarile nu ar fi fost observate la timp.

Sambata trecuta, noaptea, proprietara casei a auzit zgomote ciudate in curte si cand a iesit a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare. Grajdul era cuprins de flacari, iar animalele erau prinse inauntru. Femeia a scos afara, in ultima clipa, o vaca si pe vitelusul ei.

A strigat apoi disperata dupa ajutor si vecinii au sarit sa stinga flacarile. Au venit si pompierii, iar interventia lor a focul sa nu se extinda.

Foarte aproape erau atat casa proprietarilor cat si o alta. La doua zile distanta vecinii au vazut iar flacari in gospodaria lor si au dat alarma. Acum a ars tot fanul si lucerna stranse pentru animale.

Sursa: Pro TV

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.