Home » Bacau » Bacău: Teatrul Pentru Proşti şi-a deschis stagiunea cu piesa “Necula continuă lupta pentru preluarea SPITALULUI MUNICIPAL!”

Bacău: Teatrul Pentru Proşti şi-a deschis stagiunea cu piesa “Necula continuă lupta pentru preluarea SPITALULUI MUNICIPAL!”

Primarul Cosmin Necula ii anunţă pe cei care au timp să-i ridice osanale pe Facebook (chiar toţi or fi activişti PSD cu conturi false?) că el “continuă lupta pentru preluarea SPITALULUI MUNICIPAL!”. Stavarache a construit spitalul, Necula se luptă să-l preia de la firma imperialistă Integrine! La finalul luptei, Necula va fi declarat de către ziarul “Deşteptarea” ca fiind cel mai iubit erou dintre toţi eroii urbei! Entuziasmul va fi mare, nu neg, dar acum au apărut două întrebări:
1. Domnul Necula chiar este de profesie jurist?
2. Teatrul Pentru Prosti s-a mutat din sediul PSD in cel al Primariei anul acesta sau mult mai de mult, de la infiinţarea USL-ului?

P.S. Nu e partid politic in România care să nu găzduiască astfel de teatre pentru proşti, ca “e mulţi” si e păcat să-i ratezi, dar nu cred că e normal ca acestea să funcţioneze si în administraţiile locale.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.