Home » Bacau » Dumbrava (Bacău): Patru persoane rănite într-un accident în care a fost implicat şi un autocar

Dumbrava (Bacău): Patru persoane rănite într-un accident în care a fost implicat şi un autocar

Patru persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui accident care a avut loc pe DE 85, în localitatea Dumbrava, judeţul Bacău, şi în care au fost implicate un autocar din Bulgaria în care se aflau 26 de pasageri, o autoutilitară şi un autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul a fost provocat de către şoferul autoturismului, un cetăţean turc, care s-a angajat în depăşirea autoutilitarei, iar în momentul în care a realizat că nu poate efectua manevra a frânat brusc, încercând să revină pe sensul său de mers, însă a lovit autoutilitara.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus de mers, într-un autocar din Bulgaria în care se aflau 26 de pasageri.

“În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, două din autoturismul condus de cetăţeanul turc şi două din autoutilitară. Toate cele patru persoane au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Potrivit medicilor de pe echipajele Serviciului de Ambulanţă Bacău, care au preluat vitctimele, starea răniţilor este stabilă.

În prezent, traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate, însă nu este blocat.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.