Home » Bacau » Bacău: Patronul firmei Sigma Security s-a împușcat în cap în timp ce vorbea la telefon cu băiatul său

Bacău: Patronul firmei Sigma Security s-a împușcat în cap în timp ce vorbea la telefon cu băiatul său

Valentin Cătălin Ghiba, patronul firmei de pază Sigma Security Profesional SRL din Bacău, a fost găsit împuşcat în cap în locuinţa sa de vacanţă din satul Lilieci, situat la 10 km de Bacău. Vecinii spun că bărbatul ar fi decis să își pună capăt zilelor din disperare. În urmă cu doar o lună și jumătate soția lui a murit de cancer, iar omul nu ar mai fi putut suporta durerea pierderii ei.

Bărbatul era patron la o firmă de pază din Bacău. Deținea legal un pistol pe care de obicei îl lăsa la serviciu. De această dată își luase arma acasă. Bărbatul s-ar fi împușcat în cap chiar în timp ce vorbea cu fiul lui la telefon. În timpul conversației băiatul a auzit un zgomot ciudat, dar a crezut că tatăl lui i-a căzut din mână aparatul, așa că a încercat să-l sune din nou. Dar nu i-a mai răspuns nimeni. Îngrijorat, băiatul a mers la locuința tatălui, iar când a intrat în camera lui l-a găsit pe bărbat mort, împușcat în cap.

Speriat, băiatul a sunat la 112 și a chemat o ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru tatăl lui.

Vecinii sunt conviși că moartea soției lui l-a determinat pe acesta să-și pună capăt zilelor. Dacă este sau nu vorba despre o sinucidere, vor stabili însă medicii legiști și polițiștii.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.