Home » Bacau » Bacău: Mihaela Rădulescu va fi gazda Balului de Diamant

Bacău: Mihaela Rădulescu va fi gazda Balului de Diamant

Mihaela Rădulescu vine din Monaco pentru a găzdui Balul de Diamant, un eveniment caritabil organizat pe 18 decembrie la Bacău.

“Vin cu bucurie la Balul Rotary din Bacău pentru ideea umanitară. Atât prezenţa mea, cât şi a fiecărui om bun din Bacău înseamnă un gest minunat pentru nişte fiinţe mult mai puţin norocoase ca noi. Abia aştept să ne zâmbim reciproc, mulţumiţi că am făcut un lucru grozav împreună”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Chiar dacă titlul inspira lux şi glamour, de fapt este vorba de un eveniment caritabil, care îşi propune să strângă fonduri pentru cinci cazuri umanitare: o acţiune de Sărbători la un azil de bătrâni, un program de susţinere a unei case de copii instituţionalizaţi, reconstrucţia caselor avariate de inundaţii, premierea copiilor cu rezultate foarte bune în competiţii internaţionale şi susţinerea financiară a doi copii bolnavi de cancer.

Un demers inedit reprezintă implicarea casei de diamante Rafael and Sons, care a donat bijuterii în valoare de aproximativ 4000 de euro pentru susţinerea evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*