Home » Bacau » Anca Sigartau a “divortat” de Cosmin Necula: Un primar care una spune si alta face!

Anca Sigartau a “divortat” de Cosmin Necula: Un primar care una spune si alta face!

Actrita Anca Sigartău, fosta directoare a Teatrului Bacovia, a lansat, sâmbătă, un prim atac pe Facebook la adresa lui Cosmin Necula, în urma declaraţiilor făcute de actualul primar al Bacăului, în conferinta de presă de vineri, după refuzul administratiei PSD de a mai finanta cea de-a doua ediție a celui mai mare festival cultural al Moldovei, „Theaterstock”.

“Ce presiune??? Cine ar mai vrea să aibă de-a face cu ei? EU NU! Eu nu vreau să am de-a face cu un primar care una spune și alta face… Le urăm succes în campania electorală viitoare… 🙂 “, a scris apreciata actrită pe Facebook.

sapca-popescuReamintim că primarul Cosmin Necula, aflat şi acum în campanie electorală (se simte chiar şi un inceput gretos de cult al personalitătii!), a sustinut în inopinata conferintă de presa că, “după ce a discutat cu fostul manager al Teatrului, Anca Sigartău, cu Dragos Pandele, Mădalina Rotaru si Ionut Avram, la intâlnirea de miercuri seara, si le-a explicat că nu există filă de buget pentru un nou festival, a fost supus unui tir mediatic”. 🙂 Aflat chiar in fata șepcii rosii a bloggerului Florin Popescu, primarul PSD a tinut s-o asigure (pe sapca rosie, bineinteles) că nu va ceda presiunilor. De remarcat faptul că, pe tot parcursul conferintei, in semn de respect pentru tăcerea in cazul afacerii cu MONITORIZAREA PRESEI de către o persoană insuficient şcolită, şapca rosie a stat total impasibilă pe descurcăretul cap de blogger şi “ziarist”(da, in ghilimele, pentru că ZIARIST poti să pretinzi că esti numai dacă ai terminat o facultate, fie ea si “fabrică de diplome”, corect?).

In această situatie, cred că se impune următoarea actualizare a codului bunelor maniere: dacă stai la aceeaşi masă cu primarul Necula şi nu te obosesti să-ti scoti şapca rosie de pe cap, sigur rămai abonat la banii publici!

Tot pe Facebook, Dragoş Pandele – fostul consilier al Ancăi Sigartău – îl face praf pe Necula. Sinceritatea si onestitatea celui votat doar de un sfert din băcăuani sunt puse la îndoială de cateva întrebări bine gandite:
“In ce calitate ati luat proiectul Theaterstock si l-ati prezentat la Bruxelles ca fiind al dumneavoastra? Ati contribuit in vreun fel la redactarea, finantarea sau aplicarea lui? Ati solicitat initiatorilor de proiect, sau Teatrului Muncipal Bacovia, sau Primariei Bacau sa folositi acele informatii? Spuneti in conferinta ca au fost atacuri la persoana si linsaj mediatic, dar nu raspundeti direct – veti incuraja furtul intelectual? Veti incuraja se se fure acest proiect? Ca sa fie clar ce va intreb va spun ca acest festival are niste sectiuni specifice, o structura clar definita, un nume, o identitate si poate deveni un brand in adevaratul sens al cuvantului? Vreti sa il furati sau veti gira furtul altora?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*