Home » Bacau » Amatorism sau delir administrativ? Primarul Bacăului a cerut evacuarea școlilor din oraș!

Amatorism sau delir administrativ? Primarul Bacăului a cerut evacuarea școlilor din oraș!

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, a cerut, miercuri, evacuarea tuturor unităţilor de învăţământ, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Într-o postare pe un site de socializare, edilul le cere părinţilor să-şi ia copiii de la şcoală.

“Pentru a evita orice situaţii cu potenţial de risc pentru copii, vă anunţ că am luat decizia ca, începând cu ora 11.00, toate unităţile de învăţământ din municipiul Bacău să fie evacuate. Toţi copiii pot pleca acasă! Îi rog pe părinţi să îşi ia copiii de la unităţile de învăţământ!“, a scris primarul Cosmin Necula.

Reactiile cetatenilor panicati se pot vedea tot pe pagina de Facebook a primarului:

Elena Prisecaru: zvonuri si mesaje panicante? vrem informatii veridice… s-a spart un baraj ?

Mihai Veghes: Din cauza barajului?

Ina Munteanu: D-le primar în acest mod nu se creează ambuscada? ??

Ina Munteanu: Dar intra apa în grădiniță și scoli?

Roland Myke: Riscati siguranta copiilor! Nu cred ca ajunge apa pina la etaj intr-o scoala si nu pot ramine copii acolo! Mai bine ii trimitem pe strazi si nu sint sub ocrotirea noastra daca se intimpla ceva,nu va asumati riscuri de imagine domnule primar! Mai bine cu ei in strada decit organizat in scoala! RUSINE!

Stefan Alex: http://www.isubacau.ro/ nu exista niciun pericol. Astept sa fiti tras la raspundere pentru decizia de a evacua scolile si panica pe care ati creat.o.

Corneliu Scintei: S-a creeat un haos și o isterie locala în urma deciziei de a întrerupe cursurile ceea ce nu este normal. Sunteți primar, campania electorală s-a terminat, eu spun să lăsați comunicarea pe Facebook și să luați măsuri ca lucrurile să se desfășoare normal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*