Home » Bacau » AG Weinberger & George Baicea Band, în concert la Theaterstock Bacău

AG Weinberger & George Baicea Band, în concert la Theaterstock Bacău

Teatrul Municipal „Bacovia” invită publicul Festivalului Internaţional de Artele Spectacolului „Theaterstock”, duminică, 9 august, de la ora 22.30, la o întâlnire–eveniment, cu AG Weinberger & George Baicea Band.

Cunoscutul artist, promotor al blues-ului american în România, va oferi spectatorilor Theaterstock, împreună cu prietenii săi muzicieni, o seară cu „strălucire sonoră şi generozitate creativă”, care se va derula sub sloganul „1st Blues GetTogether”. Evenimentul este „o invitaţie la măiestrie şi virtuozitate, întocmai cum îi stă bineBlues-ului bine cântat”.

A.G. Weinberger si-a dorit sa devina chitarist de rock’n’roll de la vârsta de zece ani, la 16 ani a câştigat primul onorariu ca muzician, la 31 de ani, ]n 1996, a concertat prima dată în America iar în 2007 a fost selectat pentru Premiile Grammy.

„Theaterstock”  îi aşteaptă în număr cât mai mare la concertul de duminică seară, la scena din faţa Hotelului Decebal, pe toţi cei care iubesc muzica de bună calitate, cântată „pe viu”!

Theaterstock este un eveniment organizat de Teatrul Municipal “Bacovia” şi Primăria Municipiului Bacău şi susţinut de Ministerul Culturii şi Consiliul Local Bacău.

C.P.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.